Op zoek naar xxl aankleedkussen?

xxl aankleedkussen
Review Aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ Go or No Go.
Daarnaast is het kussen makkelijk afneembaar en kun je met een doekje ongelukjes wegpoetsen. Mocht je toch graag een extra hoes er om heen willen, dan kun je bij KidZ ImpulZ terecht voor speciale badstoffen hoezen en banden voor om het aankleedkussen XXL.
bol.com KidZ ImpulZ Aankleedkussen XXL Extra lang: 9050 cm Antracietgrijs.
De badstof banden gaan als een haarband" alleen in het midden om het aankleedkussen XXL heen en zijn van een dubbele laag badstof gemaakt. Met een band houd je het stoere" karakter van het aankleedkussen XXL intact, bescherm je het aankleedkussen tegen vlekken én kun je de leukste kleurcombinaties maken met het aankleedkussen zelf.
Vind aankleedkussen xxl in Kinderen en Baby's' op Marktplaats.nl.
Aankleedkussen XXL van impulz. Aankleedkussen xxl groot, stoer en zacht: het aankleedkussen xxl. Het aankleedkussen xxl van kidz impulz is revolutionair. Onze xxl afmetingen zijn 50/55 cm breed bij 90 cm lang een normaal kussen is slechts 70 cm lang.
Aankleedkussen Aankleedkussen XXL XXL Stoer, KidZ Dik, ImpulZ. Zacht Extra Lang KidZ ImpulZ.
Het Aankleedkussen XXL van KidZ ImpulZ is revolutionair omdat wij de afmetingen zo anders hebben gemaakt. Ook maakten wij het aankleedkussen veel zachter en dikker. Wat zijn dan die XXL afmetingen precies? De XXL-afmetingen zijn: 50/55 cm breed bij 90 cm lang een normaal kussen is slechts 70 cm lang. Hoe werkt het aankleedkussen XXL? Het aankleedkussen XXL is gemaakt van oersterke nylon hierdoor gaat het lang mee en is het duurzaam. Het kussen is gevuld met polystyreen korrels. Daardoor is het aankleedkussen XXL navulbaar en dus duurzaam. De navulling is ook bij ons te bestellen er gaat 50 liter in een aankleedkussen XXL. De afmeting is 90 50 cm.

Contacteer ons